THE ART OF FIDELITY

Hem  |  Kontakt  |  Design och tillverkning i Sverige  |  Copyright Audelity 2010                          Senast uppdaterad: 2012-09-21

Per Hildell

Jag har jobbat professionellt som elektronikkonstruktör i mer än ett decenium och på senare år även som programmerare av inbyggda system. Audio och elektronik har varit min passion från det jag var 15 år och köpte min första stereo och insåg att jag kunde bygga själv. Jag har byggt allt från förstärkare, DAC:ar, högtalarelement, bandhögtalarelement och även en luftburen skrivspelare med luftburen tonarm. Focus har dock förflyttat sig mer och mer mot högtalare genom åren. Skapandet av Audelity är frukten av min erfarenhet satt i arbete.

Mats Blomberg

Min professionella karriär startade på 70-talet med utvecklingen av luftburen elektronik för den svenska flygvapnet. Jag forsatte med utveckling av telekommunikationslösningar som entreprenör och har också varit delaktig i många framgångrika mobiltelefonmodeller från Ericsson och Sony Ericsson. Mina första högtalare byggde jag för mer än 40 år sedan. Jag drar nu nytta av en lång erfarenhet i skapandet av nya innovativa Audelityprodukter.